Integrimi i Shqipërisë ne BE dhe roli i Shoqërisë Civile

Znj. Zana Vokopola, e ftuar ne emisionin Ilva Now per te folur per integrimin e Shqiperise ne BE dhe rolin e shoqerise civile ne kete proces.

June 10, 2020