Festivali i Filmit Mjedisor të Shqipërisë – edicioni i 5-të

Ky edicion i pestë u organizua në Tiranë (në 10 vendodhje të ndryshme) , Vlorë dhe Shkodër (me mbështetjen e rrjeteve të Informimit të BE), Përmet (me mbështetjen e CESVI), Peshkopi (me mbështetjen e ALCDF), Korçë, dhe në Qendrat e Vizitorëve të Agjencive Rajonale për Zonat e Mbrojtura (RAPA) të Parkut Kombëtar Shebenik (Librazhd), Llogarasë dhe Divjakës, me mbështetjen e rëndësishme nga REC, Natyra 2000 dhe IBECA si dhe autoriteteve lokale të përfshira. Sidoqoftë, EFFA duhet të perceptohet si diçka që i takon të gjithë shoqërisë civile, të gjitha institucioneve publike dhe private, të cilat kanë vullnetin për të kontribuar në mënyrë aktive për ta bërë Shqipërinë një vend më të mirë për të jetuar.

Kliko për më shumë informacon

April 27, 2022