Programi Buxhetor Afatmesëm 2017-2019 Bashkia Kukës

Bashkia Kukës, vijë e parë hyrëse atraktive e vendit në kufirin veri-lindor që u ofron qytetarëve të tij mirëqenie, dhe mundësi për kthimin e potencialeve të pasura natyrore, kulturore e sociale në vlera ekonomike e sociale.

Lexo më shumë

March 11, 2017