4ALL Konferenca Përmbyllëse

Projekti Turizmi i Aksesueshëm për të Gjithë (4ALL) ka dhënë një kontribut të veçantë në përmirësimin e aksesit ndaj trashëgimisë natyrore dhe kulturore në zonën ndërkufitare Greqi-Shqipëri, veçanërisht në qytetin e Beratit dhe në Parkun Kombëtar të Pindosit. Në zonën ndërkufitare, nevojitej prej kohësh një angazhim i veçantë për të adresuar mungesën e aksesit ndaj […]

Lexo më shumë
Takim me Fermerët në Përmet – MapCult

Instituti i Kërkimeve Urbane, së bashku me përfaqësues të Bashkisë së Përmetit, përfshirë kryetaren e bashkisë, Alma Hoxha, vizituan Frashërin për të takuar fermerët vendas që janë të interesuar të bëhen pjesë e skemës së fermerëve për projektin “Kultivimi i bimëve aromatike mjekësore si një alternativë e qëndrueshme ndaj kanabisit në Përmes (MapCult)“, si dhe […]

Lexo më shumë