Emisioni URA 22.04.2020 i ftuar Z. Edlir Vokopola

Ne emisionin URA ka qene i ftuar Z. Edlir Vokopola, drejtor i Zhvillimit dhe Programimit prane Institutit te Kerkimeve Urbane per te folur per ceshtjet te lidhur me mjedisin.

April 23, 2020