Riciklimi dhe standardi i mbetjeve në Lezhë

Objektivi kryesor i projektit është zgjerimi i mbledhjes së ndarë të mbetjeve që kryhet deri më tani në qytetin e Lezhës.

Lexo më shumë

March 11, 2017