Trajnim per “Rregulloren e Brendshme”

Trajnim per “Rregulloren e Brendshme” per qytetet Elbasan, Shkoder, Korce dhe
Tirane duke u marre ne konsiderate madhesine dhe kompleksitetin e aktiviteteve te
zhvilluara ne bashkine me te madhe te vendit. Rregullorja eshte nje mjet qe ndihmon
drejtuesin e Bashkise te jete eficent ne realizimin e detyrave dhe pergjegjesive perkatese.

Lexo më shumë

March 11, 2017