Z. Edlir Vokopola në Emisionin URA

Z. Edlir Vokopola, Drejtor i Zhvillimit dhe Planifikimit te Instituti i Kërkimeve Urbane, ishte i ftuar në emisionin URA për të folur mbi problematika mjedisore.

April 22, 2019