Video promovuese e Tepelenës – Cult2Routes

Në kuadër të projektit Cult2Routes “Zhvillimi i Turizmit Kulturor përmes Zbulimit të Shtigjeve Malore dhe Destinacioneve Kulturore në Zonën Ndërkufitare Shqipëri-Greqi”, u realizua një video promocionale e Tepelenës.

March 1, 2023